Erkende scheidingsbemiddelaar

Contactformulier

Beide partijen achter mediation?*

Please leave this field empty.

Type code over*: captcha
* Uw aanvraag is 100% gratis en vrijblijvend.
* Uw privacy is gewaarborgd.

Scheidingsmakelaar contact

Kom in contact met een scheidingsbemiddelaar of mediator in uw regio

Het netwerk van Scheidingsbemiddelaar-zoeken.nl stelt u in staat om direct in contact te komen met een scheidingsbemiddelaar of mediator in uw regio. Bij ons zijn een groot aantal onafhankelijke deskundigen op het gebied van echtscheidingen aangesloten. Wanneer u hiernaast ons contactformulier invult ontvangt u binnen 24 uur reactie om zo een vrijblijvend offertes te ontvangen en een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Onze medewerkers zitten voor u klaar!

De voordelen van ons netwerk

In heel Nederland hebben wij meerdere mediators en scheidingsbemiddelaar direct beschikbaar om uw echtscheiding goed te regelen. U kunt ons o.a. inschakelen voor:

  • Volledige scheidingsprocedure
  • Omgangsregelingen
  • Kinderalimentatie
  • Partneralimentatie
  • Ouderschapsplan maken
  • Inzetten van mediation
  • Verdelen van bezittingen en schulden

Wanneer u samen besluiten om te gaan scheiden komen er veel zaken op u af. Belangrijk tijdens een echtscheiding is dat u een deskundige scheidingsbemiddelaar of mediator inschakelt. Niet iedere deskundige heeft dezelfde werkwijze en de kosten kunnen per scheidingsbemiddelaar verschillen. Via onze dienstverlening ontvangt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes van scheidingsbemiddelaars en mediators in uw regio. Zo kunt u rustig vergelijken welke scheidingsbemiddelaar of mediator het beste bij uw situatie past. Belangrijk is ook dat er een vertrouwensband is tussen u en de scheidingsbemiddelaar. Vraag daarom altijd een gratis kennismakingsgesprek aan.

Vriendelijke groet,
Team Scheidingsbemiddelaar-zoeken.nl